Pedicure- en Wellnesspraktijk Ingrid
Gevestigd sinds 2009

Schoonheidsbehandelingen

Aan de hand van de meest voorkomende wensen heb ik diverse behandelingen samengesteld. Elke behandeling is specifiek afgestemd op uw huidtype en wordt vooraf met u besproken. Indien gewenst volgt er na de gehele behandeling een verzorgingsadvies. Klik hier voor een overzicht, inclusief prijzen.


Fruitzuurbehandeling

De behandeling start met een oppervlakte reiniging van de huid gevolgd door de Refining Glycol Lysing welke het huidoppervlak verweekt en voorbereid op het fruitzuur product. Hierna wordt de Intensive AHA Solution met 12% Glycolzuur aangebracht. Glycolzuur verwijdert een aantal laagjes van de opperhuid door de celstof tussen de dode cellen op te lossen. Tijdens de inwerktijd ervaart u een tinteling tot een prikkelend gevoel. Na de behandeling wordt deze sensatie snel minder en verdwijnt na korte tijd helemaal.

Na de behandeling vertoont uw huid een roze/rode kleur en kan warm aanvoelen alsof u in de zon hebt gezeten. Na de fruitzuur behandeling kan uw huid 2 à 3 dagen strak aanvoelen en een lichte irritatie of roodheid vertonen. Uw huid is intensief behandeld waardoor huidvernieuwing is gestimuleerd. Uw huid kan vervellen of schilfertjes vertonen. Door gebruik van de geadviseerde Malima producten wordt uw huid maximaal ondersteund in het proces.
Aangezien uw huid na de fruitzuur behandeling zeer ontvankelijk is voor werk-stofcomplexen, wordt sterk aangeraden om de geadviseerde Malima producten elke dag te gebruiken. Hierdoor wordt het herstelproces van uw huid ondersteunt en het eindresultaat van uw behandeling aanzienlijk verbeterd.

Na uw eerste behandeling ervaart u direct een zachte, gladde huid met een frisse uitstraling. Een duidelijk effect en resultaat wordt bereikt door een aantal behandelingen in kuurverband te ondergaan ( 4 tot 10 behandelingen afhankelijk van huid indicatie).

Een losse fruitzuur behandeling werkt als huid oppepper welke u per 4 tot 6 weken kunt ondergaan. Het uiteindelijke resultaat is altijd afhankelijk van het herstelvermogen van uw huid en de wijze waarop u uw huid thuis dagelijks verzorgd.

Voor de eerste behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats.
Tevens wordt een huidanalyse gemaakt en ontvangt u na de behandeling een huidsverbeteringsadvies.


U heeft twee opties:

Optie 1: U kunt kiezen voor een intensieve behandeling in kuurverband waarin u elke 2 weken de salon bezoekt.
Optie 2: een Refresh behandeling. Dit is een intensieve huidoppepper met fruitzuren die maximaal 1x per 4 - 6 weken mag plaatsvinden.
Ik adviseer u om de eerste 2 tot 3 dagen na de salonbehandeling de huid even tot rust te laten komen.
Gebruik tijdens uw fruitzuurkuur altijd een product met een SPF (zonnefactor) 20 voor uw gezicht.
Contra indicatie:
Bij gebruik van Roaccutane (tot 12 maanden na gebruik);
Bij gebruik van IIsotretinoïne / Tetracyline (retinezuur);
Bij een atrofische huid;
Een overgevoelige huid met allergieën;
Bij een verminderde weerstand;
Eczeem / open huid;
Zwangerschap;
Actieve Herpes Simplex.