Pedicure- en Wellnesspraktijk Ingrid
Gevestigd sinds 2009

Pedicurebehandelingen

Om mijn vak als pedicure op professionele wijze te kunnen uitvoeren ben ik in het bezit van het Vakdiploma Pedicure. Daarnaast heb ik de aantekeningen "Diabetische Voet" en "Reumatische Voet". Daarnaast sta ik ingeschreven in het Kwaliteits Register voor Pedicures (KRP). Hierdoor heeft u als cliënt bij nagenoeg alle zorgverzekeraars recht op een (gedeeltelijke) vergoeding.


Diabetische Voet / Reumatische Voet

Diabetische en reumatische voeten hebben belang bij extra verzorging. Dat mag alleen behandeld worden door de voetverzorger die daar specifiek voor is opgeleid en gediplomeerd. In mijn praktijk kunt u voor beide behandelingen terecht.


Oncologische voet

Kankertherapieën beïnvloeden ook de huid en nagels van de voeten. De huid wordt droger en er ontstaat vaak jeuk, roodheid, gevoelige of pijnlijke voeten, een schilferige huid, zwelling of infecties van de huid en/of nagels. Uitgebreide eeltvorming is ook een veelvoorkomende klacht. Mijn opleiding en ervaring in de verzorging van oncologische voeten bieden u de garantie voor een veilige en professionele behandeling.


Cosmetische voetverzorging 

Om uw voeten extra te verwennen en volledig te laten ontspannen bied ik u de mogelijkheid om te kiezen voor mijn "Cosmetische voetbehandeling". Uw voeten worden in opperste conditie gebracht en zelf komt u ook volledig tot rust. U zult dit als bijzonder aangenaam ervaren.