Schoonheidsbehandelingen

Buiten mijn werkzaamheden als pedicure kunt u bij mij ook terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen die ik u conform de kwaliteitseisen van brancheorganisatie Anbos aanbiedt.

Mijn specialisaties

Als gediplomeer pedicure - en lid van brancheorganisatie ProVoet - heb ik me na mijn opleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Daarom kan ik u onderstaande gespecialiseerde behandelingen aanbieden:

Oncologie en voetzorg

Specifieke nagel- en voetklachten die te maken hebben met een oncologische achtergrond dienen op een gerichte wijze behandeld te worden. Ik ben gecertificeerd om deze behandelingen te mogen uitvoeren.

Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

Persoonlijke voetverzorging

Persoonlijke voetverzorging staat voor het heerlijk laten verwennen van uw voeten. Na een voetenbad en een peeling volgen de pakking en de massage. Dit is een puur verzorgende behandeling van de voeten. Zeer geschikt als cadeau!

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven. 

Schoonheidsspecialist

Ik combineer het vak van pedicure met dat van schoonheidsspecialiste en heb een schoonheid-voetverzorgingssalon.